Teknisk ansvarlig til Great Northern SPA


 5300 Kerteminde, Danmark

Har du erfaring med drift og vedligehold i en SPA, badeland eller lignende? Så er her en spændende udfordring i et unikt, og topmoderne SPA med åbning i 2019!

Du får muligheden for at være med i den afsluttende byggefase af spabyggeriet på Great Northern. Med det indblik du får via denne involvering, sammen med din viden og erfaring, bliver det dit ansvar at sikre stabil drift af disse fantastiske nye faciliteter fremadrettet. Vores fælles succes er, at vores gæster altid får en excellent oplevelse på Great Nortern. 

Er du nysgerrig, så læs videre…

 

Åbningen af SPA-afdelingen på Great Northern bliver den foreløbige afslutning på fuldførelsen af en drøm.

I Juli måned i år åbnede Great Northern for offentligheden. En enestående 18-hullers golfbane med ambitioner om at blive international turneringsbane. Vi har samtidig med golfbanens åbning, slået dørene op til et hotel med 15 værelser, et imponerende klubhus med bl.a. a la carte restaurant, butik og omklædningsfaciliteter samt et Academy med trænerteam og -faciliteter i verdensklasse.

Få mere viden om Great Northern her www.greatnorthern.dk.

Det ligger der i jobbet

Dit hovedansvarsområde bliver stabil drift og vedligehold af SPA´en og tilhørende bygninger og faciliteter. Du kommer til at arbejde meget selvstændigt, men samtidig i tæt samarbejde med din kollega hvis primære hovedansvarsområde er Resort/klubhus mv. Derudover vil I begge være en del af det nye team af passionerede kolleger, der allerede i dag er med til at sikre succes igennem den første åbningssæson for Great Northern.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

  • Indgå og følge op på servicekontrakter/ indkøbsaftaler
  • Løbende at føre opsyn med og vedligeholde bygninger og tekniske installationer
  • Udføre diverse reparationer, eller sikre at de rette kompetencer kommer på opgaven snarest mulig
  • Sikre at lovpligtige eftersyn, krav og specifikationer for faciliteterne altid er overholdt
  • Gennemføre mindre projekter i forbindelse med forbedringer og nye faciliteter

Det forventer vi af dig

Vi forestiller os at du i dag arbejder som Ejendomsserviceteknikker, -ansvarlig, -leder etc. Erfaring med drift af vand-/spa faciliteter vil være en fordel samt viden om CTS-styring.

Da alle bygninger og faciliteter er helt nye, og topmoderne, forventer vi en teknisk stærk (formentlig VVS uddannet) profil der med den baggrund og erfaring har gode faglige forudsætninger for at kunne løse mange forskelligartede opgaver af både teknisk og praktisk karakter på et stort og alsidigt sted som Great Northern.

Vi forventer at du er: 

  • Grundig og af natur sætter høje standarder for alt du leverer
  • Arbejder struktureret og effektivt og færdiggør projekter
  • Har let ved at samarbejde med mange forskellige faggrupper og interessenter

Positiv og fleksibel

I stand til at kommunikere med håndværkere og andre interessenter på både dansk og engelsk.   

Bopæl i nærheden af Great Northern/ Kerteminde er en stor fordel, da der vil kunne opstå akutte opgaver, som skal kunne løses hurtigst muligt for vores gæster.

Sådan ansøger du

Du ansøger via knappen nedenfor. Husk at vedhæfte et opdateret CV samt en kortfattet ansøgning med foto.

Ansøgninger bliver behandlet løbende, og rekrutteringsprocessen afsluttes når de rette kandidater er fundet.

Send din ansøgning snarest mulig, og har du afklarende spørgsmål, kan du kontakte Henrik Halkjær Pedersen på telefon +45 28 11 02 78 eller e-mail hhp@greatnorthern.dk.

 


Apply for this position