Receptionist København


 Copenhagen, Denmark

Receptionist til KIRKBI

Har du et servicegen udover det sædvanlige? Så bliv en del af KIRKBI og få ansvaret for at sikrer den daglige drift og service af vores fantasiske kontor midt i København.

Tag hjertet med på arbejde

Receptionen er hjertet på KIRKBIs Københavnerkontor, og du er ofte første person på telefonen og ved døren, så du skal sikre en god kundeservice. Du vil få 5 faste gode kolleger i Billund, som i fællesskab er de centrale bidragsydere til den helt speciel atmosfære i KIRKBI, hvor der er tradition for et meget højt serviceniveau. Receptionen skal sikre at alle, både gæster, samarbejdspartnere og kolleger, bliver godt behandlet uanset i hvilket kontor de befinder sig.

Flotte faciliteter og den bedste service

Stillingen er en 37 timers stilling, hvor du skal gøre dit for at fremstå proaktiv, professionel og imødekommende. Du skal sørge for at se et behov før gæsterne oplever det, og du opsøger muligheder og forkæler gæster og kolleger, så alt ender med et smil. Du står for den daglige drift af kontoret, hvor du hjælper dine kolleger med forefaldende opgaver. Praktisk sørger du bl.a. for at:

 • modtage gæster med den nødvendige hjælpsomhed og imødekommenhed
 • forberede møder herunder stå for opdækning, forplejning og afrydning
 • varetage administrative opgaver fx kopierings- og scanningsopgaver, posthåndtering og arkivering
 • varetage lettere sekretæropgaver såsom korrektur, oversættelser, kontakt til leverandører og fakturering
 • Hjælpe med ad hoc opgaver og ”trouble-shooting” hos gæster og medarbejdere

Servicevant menneskekender

For at lykkes i jobbet skal du kunne overskue mange forskellige og sideløbende opgaver, på dage der vil variere meget. Du trives med omskiftelighed og har altid en positiv og smilende tilgang, der fokuserer på at det hele fungerer, da din vigtigste funktion er at sørge for, at alle har det godt.

Vi forventer, at du:

 • har 3+ års erfaring som receptionist eller har erfaring inden for et andet serviceområde som eksempelvis stewardesse
 • uddannet receptionist eller inden for kontor/administration, men finder energi i de praktiske arbejdsopgaver
 • ved hvad god service er og sætter en ære i en høj standard
 • er både proaktiv og diskret, og trives med at intet problem er for lille til at blive løst
 • har flair for IT og kan løse de mest almindelige IT-udfordringer
 • har gode kommunikationsevner både skriftligt og mundtligt på både dansk og engelsk
 • er fleksibel mht. at hjælpe i ydertimerne pga. et møde/arrangement
 • vil have rejsedage til Billund

Ansøgning og kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Senior Director, Mette Moesgaard, på 79 50 62 08.

Du søger stillingen via linket nedenfor. Vi forventer at besætte stillingen hurtigst muligt og tager jobopslaget ned, når vi har det rette kandidatfelt til samtaler. Den endelige ansøgningsfrist er 16. august 2017. Vi glæder os til at høre fra dig.

KIRKBI A/S

KIRKBI A/S er familien Kirk Kristiansens investerings- og holdingselskab. KIRKBI A/S ejer 75 % af LEGO® Koncernen og 29,9 % af Merlin Entertainments Group, der driver en række familieoplevelses- og forlystelsesaktiviteter inklusiv LEGOLAND® Parker og LEGOLAND® Discovery Centers. KIRKBI A/S leverer endvidere administrative ydelser til fonde og aktiviteter, som familien har tilknytning til. Kendetegnende for alle vores aktiviteter er en målrettet indsats og krav omkring kvalitet, iværksætterånd og menneskelig omsorg. Du kan læse mere om os på www.KIRKBI.com

 


Apply for this position