Mekaniker til Great Northern Golf Resort


 5300 Kerteminde, Danmark

Mekaniker til Great Northern Golf Resort (Evt. trainee)

Great Northern er den første danske golfbane, der er designet af Jack Nicklaus. Vores ambition er at blive en af Europas mest attraktive 18-hullers golfbaner, og du kommer derfor til at arbejde med branchens bedste og mest moderne udstyr.

Som mekaniker sikrer du, at vores græsslåmaskiner og øvrige maskineri altid er driftssikkert, så vi kan opretholde banens høje kvalitet. Vi slår dørene op d. 8. juli, så du bliver en del af Great Northern helt fra start.

“Værkstedet og vores udstyr er noget af det bedste, jeg har set. Samtidig er det en helt unik mulighed for at arbejde og udvikle sig i et miljø med høje kvalitetskrav.”
siger Great Northerns golf course superintendent Aiden O’Hara, der har mange års erfaring fra Mount Juliet-banen i Irland.

Du varetager alle typer reparationer og vedligehold
Du bliver en del af et rummeligt og fagligt stærkt miljø og et godt team, der stadig vokser. Du arbejder i et fuldtudstyret værksted sammen med dygtige fagfolk. Dine opgaver vil bl.a. være:

 • at planlægge og udføre præventivt vedligehold og løbende reparationer af traktorer, frontklippere, håndklippere, golfvogne og andet specialudstyr.
 • at indgå i et tæt samarbejde med banens øvrige personale omkring sikkerhed og udstyr.
 • at dokumentere dine reparationer til senere brug og evaluering.
 • at bidrage med mekanisk assistance på banens øvrige udstyr

Du er detaljeorienteret og fagligt dygtig

Du er uddannet mekaniker, og vi forestiller os, at du har nogle års erfaring fra en stilling som golfbanemekaniker. Alternativt har du arbejdet med lignende udstyr med høje krav til detaljen. Du får de nødvendige kurser til at håndtere vores udstyr, uanset hvilken baggrund du har. Vi lægger vægt på, at du:

 • har solid erfaring med mekanisk, hydraulisk og elektronisk arbejde på diesel- og benzinmotorer
 • har kendskab til gas- og lysbuesvejsning samt fremstilling af specialværktøj
 • har et grundigt kendskab til vedligehold af cylinderklippere og klinger
 • er detaljeorienteret og i stand til at holde værkstedet organiseret og ryddeligt
 • taler dansk og engelsk.
   

”Der er ingen tvivl om, at Great Northern bliver en af landets og Europas førende baner. Det kræver den højeste kvalitet, så du kan se frem til en udfordrende stilling med spændende opgaver hver eneste dag.” – Aidan.

Ansøgning og kontakt
Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte golf course superintendent Aidan O’Hara på +45 5234 7888.

Du søger stillingen via dette link. Husk at vedhæfte CV og ansøgning.

Vi behandler ansøgninger løbende, og ønsker at den rette kan starte snarest mulig. Send din ansøgning allerede i dag, vi glæder os til at høre fra dig.


Apply for this position