Kokke til LEGO® House, Billund


 7190 Billund, Danmark

GENOPSLAG: Kokke til LEGO® House, Billund 

LEGO House bliver den eneste af sin slags i hele verden. Nu får DU muligheden for at blive kok i LEGO House og bliver en del af planlægning og eksekvering af husets Gourmetrestaurant, Familierestaurant, Cafe og Konference & Event. I lighed med resten af huset byder F&B områderne på spiseoplevelser ud over det sædvanlige. 

Oplevelser i særklasse i café og restauranter

Med reference til Executive Head Chef søger vi kokke der har lyst og evne til at være med til at levere unikke spiseoplevelser til gæsterne i LEGO House. Du er med i den daglige drift og eksekvering af F&B områderne, som består af én Cafe, et par mobile salgsenheder og 2 restauranter – Gourmetrestauranten med et koncept, som sætter leg og kreativitet i højsæde og familierestauranten med et aldrig før set spise koncept.

Du er med i processen både før og efter, vi slår dørene op d. 28. september 2017. Du skal selv være med til at skabe rammerne for spiseoplevelser i særklasse, og være med til at præge de daglige rutiner i cafeen og restauranterne.

I jobbet skal du bl.a. beskæftige dig med at:

  • Sikre og holde konstant højt kvalitets niveau
  • Opretholde høj standard på hygiejne og arbejdsprocesser
  • Holde et konstant højt niveau på maden til alle F&B omårde
  • Med-udvikle og optimere processer og retter sammen med det øvrige F&B team
  • Klargøre og lave mad til konferencer og selskaber
  • Oplæring af elever / ufaglærte

Du håndterer en afvekslende hverdag og drives af at levere et konstant højt serviceniveau. Du er inddragende, kommunikerende og i stand til at indfri høje krav og forventninger til dig selv. Du trives med at være en synlig og tydelig rollemodel, sætte retning og smøge ærmerne op. Du er struktureret og omsætter ord til handling. Din stilling er en selvstændig stilling, men du er sammen med de øvrige i teamet om at skabe mærkbare resultater til glæde for de spisende gæster i LEGO House. Du er i stand til at sætte klare mål og sætter takten på køkkengulvet som skaber den gejst og gnist hos dine kollegaer, som giver det gode værtskab, og bidrager til den gode service som LEGO House vil være kendt for.

I den daglige drift, er det vigtigt at du er med til at skabe en god stemning. Uanset vagtens længde eller antallet af gæster er det vigtigt at vi har det sjovt og godt sammen i F&B såvel som på tværs af husets mange områder. Du skal være med til at påvirke dine kollegaer så dette indfries

Du skal være indstillet på arbejdstider, der også kan finde sted om aftenen, weekender og på helligdage. Du skal endvidere være opmærksom på at der d. 4., 5. og 6. august er All Staff Kick off hvor alle LEGO House medarbejdere skal deltage. I ugerne herefter køres der intensiv træning og tests frem til Grand Opening d. 28. september.

”Dette er en fænomenal mulighed for at være med til at skabe helt unikke restaurantoplevelser på flere niveauer. Helt fra starten af! I vores gourmetrestaurant bliver det med fokus på de gode råvarer, håndværket og gæsten i centrum. I vores familierestaurant bliver der serveret mad på et højt niveau med et spændene og anderledes koncept aldrig før set!” Mikkel Laursen, Executive Head Chef, LEGO House

Interesseret i at blive del af noget unikt

Hvis du vil være del af et stærkt team, så send os din ansøgning samt CV hurtigst muligt. Dette er et genopslag, da vi stadig har ledige Kokke stillinger. Vi læser løbende ansøgninger igennem og indkalder til samtaler. Når vi har fundet de rette kandidater, lukker vi processen ned.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til Executive Head Chef Mikkel Laursen på +45 2093 1431 eller Head of HR Sanne Forsberg Holm på +45 5234 7938.

 

LEGO House er et 12.000 m2 oplevelsescenter, hvor LEGO fans fra hele verden inviteres til at opdage magien bag LEGO brandet og blive inspireret af LEGO klodsens uendelige muligheder.

LEGO House har både et offentligt og et betalt område. Selv uden billet kan man både besøge LEGO Square, lege på terrasserne, gå på opdagelse i LEGO Butikken og få velsmagende madoplevelser med et LEGO tvist i de tre spisesteder. Med billet får man en uforglemmelig oplevelse i de seks oplevelseszoner.

Huset er tegnet af den verdenskendte arkitekt Bjarke Ingels og består af 21 gigantiske LEGO klodser stablet ovenpå hinanden.


Apply for this position