Kok til Great Northern โ€“ Restaurant EAT


 5300 Kerteminde, Danmark

Kok til Great Northern – Restaurant EAT

Great Northern er opfyldelsen af en drøm om at skabe en fantastisk golfoplevelse i international topklasse. Hos Great Northern er rammer, aktiviteter og serviceniveau som kompromisløst skal støtte og øge golfoplevelsen. Restaurant Eat er en vigtig del af den samlede oplevelse på Great Northern. Du kan se og læse mere på www.greatnorthern.dk/rest/restaurant/.

I Great Northerns Restaurant EAT får du muligheden for at være en del af denne drøm der er blevet til virkelighed, hvilket giver et hav af muligheder for den passionerede og engagerede kok vi søger 

Er det dig, eller kender du den rette?

Jobbet

Din daglige inspirationskilde i vil blive disse nye, smukke og moderne omgivelser – de grønne vidder med udsigt over marker, hav og bede – der rummer øjeblikkets friskeste råvarer. Et køkken med ærlige råvarer, jordnært som banen og samtidig med himmelsk højt til loftet som klubhuset selv. 

Med udgangspunkt i høje kvalitetsstandarder løfter vi samlet i bestræbelserne på, at vores gæster altid får en sublim madoplevelse på hele skalaen – fra den hurtige frokost til den større gourmetmenu.

Køkkenet har sine rødder i det nordiske og franske køkken med moderne og klassiske retter. Du vil arbejde med mange forskellige teknikker og råvarer af høj kvalitet, og vi sylter, bager og henkoger dagligt.
Vi benytter i høj grad de gode lokale råvarer fra Kerteminde-egnen og resten af Fyn.

Fokus i dit arbejde bliver at sikre den særligt gode oplevelse især i aftenmenuer og -retter med sans for smag og detaljer

Du er

  • Iderig, kreativ og bidrager bl.a. til vores månedlige sammensætning af menuen.
  • Gerne kendskab til mere specielle råvarer, og i samarbejde med teamet sikre at de bedste råvarer fra små lokale producenter tænkes ind.

Dine personlige og faglige kompetencer:

  • Faglært kok, gerne med erfaring fra anerkendte restauranter, også gerne nyudlært
  • Dygtig håndværker og begejstret ”fagnørd” med oprigtig interesse for detaljen/smagen
  • Glad og positivt bidragende til samarbejdet i køkkenet og resten af huset
  • Klar på en travl, men udfordrende og lærerig hverdag
  • Taler og forstår engelsk på et grundniveau

Vi tilbyder

  • En attraktiv lønpakke med pension og sundhedsforsikring
  • God vagtplan der giver mulighed for fri hver 2. weekend
  • Udviklingsmuligheder i et ambitiøst team i køkkenet der er i tæt samarbejde med restauranten og resten af Great Northern.

Stillingen er tidsbegrænset til medio november hvorefter Great Northern holder vinterlukket. Vi vil i perioden vurdere muligheden for at forlænge ansættelsen ind i næste sæson.

Det du gør nu, er at ansøge via knappen nedenfor. Husk at vedhæfte et opdateret CV samt en kortfattet ansøgning med foto.

Ansøgninger bliver behandlet løbende, og rekrutteringsprocessen afsluttes når rette kandidat er fundet.

Send derfor din ansøgning snarest mulig, og har du afklarende spørgsmål, kan du kontakte køkkenchef Anne-Karina Bjorn Andersen på telefon 52211874 eller e-mail aba@greatnorthern.dk.


Apply for this position