Lønkonsulent til HR Shared Service Center i KIRKBI A/S


 Billund, Denmark

Lønkonsulent til HR Shared Service Center i KIRKBI A/S

Har du lyst til at sikre korrekt og rettidig løn til KIRKBIs ansatte samt associerede selskaber, herunder LEGO Fonden og LEGO House? Kan du servicere en bred og yderst alsidig portefølje af kunder, og sikre at lønadministrationen altid er baseret på gældende personale- og skattelovgivning samt overenskomstregler? Så er du muligvis vores nye kollega og vi ser frem til at møde dig.

Bliv en del af vores vækst

Du bliver en del af en HR-afdeling i vækst, som pt består af 6 personer. Sammen supporterer vi KIRKBI og en række associerede selskaber med HR-relaterede opgaver. Dit fokus vil primært være lønadministration.

Som lønkonsulent sørger du for at:

  • Alle medarbejdere modtager korrekt løn, ferie-, dag-, eller barselsdagpenge
  • Lønadministrationen er baseret på gældende personale- og skattelovgivning og overenskomstregler
  • Arbejdsgange og rutiner er tilpasset de mange forskellige funktioner og strukturer der eksisterer i det enkelte selskab
  • Sikre et validt datagrundlag for vores HR rapportering 

Kvalitet og integritet som hjørnestene

Du kan se frem til et alsidigt job, hvor dygtige kolleger står klar til at tage godt imod dig. I afdelingen er samarbejde en hjørnesten, og du vil opleve en kultur, som er baseret på stærke værdier, hvor kvalitetsdimensionen spiller en særlig rolle. For denne stilling er værdier som integritet og fortrolighed yderst vigtige.

Bred indsigt og mod på nytænkning

Som en del af KIRKBI, bliver du udfordret på at forstå bredden og kompleksiteten i vores portefølje af selskaber. Du har:

  • Erfaring med lønadministration
  • Alternativt baggrund fra finans eller revision, med en grundlæggende interesse for lønadministration
  • Det er en fordel, hvis du har kendskab til funktionær-, ferie-, dagpenge- og barselslov, samt viden om overenskomster og personskatteregler
  • Engelsk i skrift og tale på rimeligt niveau

Herudover er det væsentligt, at du har mod på at håndtere en høj kompleksitet i opgaveløsningerne, der er mange selskaber i porteføljen, som afviger ift. funktioner og struktur. Du skal endvidere have lyst til at være med til at udvikle HR-afdelingens processer, da vi vokser og derfor har brug for, at alle bidrager til at gentænke vores procedurer og arbejdsgange.

Ansøgning og kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Senior Manager, HR Shared Service Center, Marie Juelshøj på +45 2124 0269.

Du søger stillingen via linket nedenfor. Bemærk at ansøgningsdeadline er 30. april – så vi vil gerne høre fra dig hurtigst muligt.

Vi forventer at besætte stillingen hurtigst muligt og tager jobopslaget ned, når vi har det rette kandidatfelt til samtaler.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

KIRKBI A/S

KIRKBI A/S er familien Kirk Kristiansens investerings- og holdingselskab. KIRKBI A/S ejer 75 % af LEGO® Koncernen og 29,9 % af Merlin Entertainments Group, der driver en række familieoplevelses- og forlystelsesaktiviteter inklusiv LEGOLAND® Parker og LEGOLAND® Discovery Centers. KIRKBI A/S leverer endvidere administrative ydelser til fonde og aktiviteter, som familien har tilknytning til. Kendetegnende for alle vores aktiviteter er en målrettet indsats og krav omkring kvalitet, iværksætterånd og menneskelig omsorg. Du kan læse mere om os på www.KIRKBI.com


Apply for this position