Office 365 & LEGO House IT-konsulent


 Billund, Denmark

Office 365 & LEGO House IT-konsulent  

Har du et godt kendskab til Office 365 platformen, og har du lyst til at definere og formidle udnyttelsen af denne platform? Kan du ligeledes se dig selv være konsulent og specialist på den tekniske installation i det fantastiske LEGO House? Her får du mulighed for at inspirere og facilitere, at vi får det bedste ud af Office 365 samtidig med, at du kan fordybe dig i LEGO House’s tekniske hemmeligheder.

Stærk konsulent der gennem dialog maksimerer effekten af løsningerne

Som it-konsulent sikrer du, at vi maksimerer udnyttelsen af Office 365 platformen for blandt andet KIRKBI A/S, familien Kirk Kristiansens investerings- og holdingselskab samt tilhørende selskaber. Derudover vil du blive uddannet i det fulde tekniske set-up i LEGO House, som du efterfølgende er medansvarlig for drift, vedligehold og videreudvikling af.

I jobbet har du blandt andet fokus på:

  • At kunne bibringe løsninger som forbedrer vores kunders hverdag ud fra en moderne arkitektur, hvor agilitet og modulær tankegang er i fokus
  • Løbende udvikling af din viden om relevante forretningsrelaterede emner og derigennem optimering af vores løsninger
  • At understøtte udvikling af teknologi målrettet til slutbrugere samt at identificere og tage ejerskab over it-problemer, som du virkelig prioriterer at løse
  • At deltage i en vagtordning uden for normal arbejdstid, hvor du er til rådighed for support

Omsorg er noget vi gør

Du bliver en del af et team på 10, som proaktivt støtter slutbrugere og sørger for at ramme deres behov. Som medarbejder i KIRKBI bliver du en del af et miljø, hvor samarbejde, kvalitet, kreativitet og ikke mindst omsorg er værdier, vi navigerer efter hver eneste dag. Vi gør lidt ekstra for andre - ikke fordi vi skal, men fordi det føles rigtigt. Det kan du se dig selv ,i og du trives desuden med at arbejde selvstændigt og proaktivt i opgaveløsningen.

Fleksibel og servicevant it-ekspert  

I hverdagen går dine opgaver fra det helt simple til det komplekse, mens du balancerer slutbrugerens behov mht. mulighederne i Office 365 platformen, samt sikrer at de +15000 komponenter i LEGO House fungerer optimalt. Her er det afgørende, at du er fleksibel, og at du trives i et miljø, hvor loyalitet og situationsfornemmelse betyder meget. Dine øvrige kvalifikationer omfatter:

  • Du har en it-uddannelse, og det er et klart plus, hvis du har en stærk vidensbase i Office 365
  • Du har mindst 2 års erfaring med Office 365, men du kender samtidig det meste til teknologier indenfor servere, netværk mv. 
  • Du er en servicemindet holdspiller og en god formidler med godt humør, som kan kommunikere effektivt og problemfrit med kolleger, interessenter og slutbrugere på både dansk og engelsk. Hvis  du kan tale tysk, er det et plus
  • Du besidder en høj grad af integritet, loyalitet og fortrolighed
  • Du har kørekort og kan fremvise en ren straffeattest

Du kan forvente nogle dages rejseaktivitet om året.

Husk at vedhæfte CV og ansøgning, når du søger stillingen. Ansøgningsfristen er 17. februar 2019, men vi indkalder løbende kvalificerede kandidater. Vi glæder os til at høre fra dig.

KIRKBI A/S

KIRKBI A/S er familien Kirk Kristiansens investerings- og holdingselskab. KIRKBI A/S ejer 75 % af LEGO® Koncernen og 29,9 % af Merlin Entertainments Group, der driver en række familieoplevelses- og forlystelsesaktiviteter inklusiv LEGOLAND® Parker og LEGOLAND® Discovery Centers. KIRKBI A/S leverer endvidere administrative ydelser til fonde og aktiviteter, som familien har tilknytning til. Kendetegnende for alle vores aktiviteter er en målrettet indsats og krav omkring kvalitet, iværksætterånd og menneskelig omsorg. Du kan læse mere på www.KIRKBI.com.

 

 


Apply for this position