Golftrænerelev eller -assistent til Great Northern Academy


Great Northern Avenue, 5300 Kerteminde, Denmark
Monday, December 21, 2020  

Golftrænerelev eller -assistent til Great Northern Golf Academy

Kunne du tænke dig at have golfen som omdrejningspunkt hver dag? Vil du være med til at præge koncepter og et spændende læringsmiljø på et helt unikt golfakademi? Så får du her muligheden for at lære yderligere facetter af golfsporten og efteruddanne dig som en del af et team af trænere, der stræber efter udvikling.

Great Northern er en 18-hullers golfbane, designet af Nicklaus Design, der åbnede i 2017. Vi søger nu en golftrænerelev eller -assistent, som i tæt samarbejde med Marc Molin (Head of Instruction) og vores assisterende golftræner, skal udvikle undervisningsmiljøet og koncepter, samt træne alle fra helt nye, der oplever begejstring for golf for første gang, til elite golfspillere, der ønsker at udvikle deres potentiale til det yderste. Vi har ambitionerne og rammerne klar. Du er med til at få det hele til at leve.

Golf skal være en god oplevelse for alle

Du får mulighed for at hjælpe med at implementere og afvikle både individuelle og gruppebaserede træningskoncepter rettet mod børn/unge, nybegyndere, klubgolfere og elitegolfere. Desuden får du en vigtig rolle i at bidrage til at fremme golfsporten lokalt samt regionalt. Yderligere er det højt prioriteret at vores juniorprogram har indflydelse på andet end de unges golfspil, men også deres liv udenfor golfbanen. Vi stræber efter at udvikle mennesket bag golfspilleren, og udstyre dem med værktøjer, der kan hjælpe dem til at nå deres potentiale i fremtiden.

Det gør du helt konkret, når du:

  • træner både begyndere og øvede medlemmer enkeltvis og i særdeleshed gruppe-/holdbaseret.
  • planlægger undervisningsprogrammer for folke- og efterskoleelever.
  • bidrager til strukturopbygning for gruppeundervisning på alle niveauer.
  • har syn for detaljen og opretholder god orden og service.
  • deltager og træner ved særlige arrangementer - også aften og weekend.

Et unikt akademi

På Great Northern Academy har vi skabt de optimale rammer. Udover driving range er her også mange andre aktiviteter, som fx klubrum for juniorer, simulatorgolf til vintersæsonen, Putting Studio med PuttView software, Capto putting software samt et studio med to udslagspladser med TrackMan, K-vest og High-speed kameraer. Det giver dig rig mulighed for at skabe gode træningsforløb både indendørs og udendørs. Vi er et godt, stort og dynamisk team, som sammen driver Great Northern, og med en erfaren PGA træner som nærmeste samarbejdspartner er der lagt op til en fortsat succesfuld fremtid.

Videregiv golfens traditioner med et smil

Vi forestiller os, at du enten brænder for at gennemføre PGA PRO træneruddannelsen (3 år) som elev på Great Northern, eller at du netop har afsluttet denne uddannelse med et godt resultat.

Under alle omstændigheder kender du golfsportens rige traditioner for integritet og gentlemanship – og for dig er det helt naturligt at give dette videre på en positiv og motiverende måde i et enkelt og let forståeligt undervisningssprog. Du har viljen til at inspirere til gode golfoplevelser for alle, så det bliver både sjovt og lærerigt at spille.

Vi forestiller os desuden, at du:

  • har undervist golf i en eller anden form og har erfaring med gruppeorienteret træning, hvor alle er med.
  • har nogen erfaring med udvikling af golfaktiviteter på alle niveauer samt fastsættelse af programmer.
  • har interesse og erfaring med fitting af golfudstyr.
  • kan fremvise en ren børneattest.
  • taler dansk og engelsk.

Ansøgning og kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Head of Instruction Marc Molin på telefon +45 5319 5081 eller på mail: mmo@greatnorthern.dk.

Vi vurderer ansøgninger og inviterer ind til samtaler løbende. Opslaget lukkes, når vi har fundet den rette kandidat, så skynd dig at sende din ansøgning og CV. Du søger stillingen via linket nedenfor.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Great Northern er et golf & spa resort beliggende i naturskønne Kerteminde på Fyn. Siden åbningen i 2017 har Great Northern budt gæster fra hele verden velkommen til en verden fuld af nordisk generøsitet og oplevelser i verdensklasse - alt sammen serveret i en både varm og rummelig atmosfære.
Great Northern tilbyder golfoplevelser i international særklasse. Her kan man både opleve mesterskabsbanen Great Northern Golf Course, samt 9-huls banen Academy Course. Udover de to golfbaner, tæller anlægget også 15 eksklusive hotelværelser, restaurant samt 4500 m2 spa & wellness i Great Northern Spa. Alt er opført i et eksklusivt og nordisk design - men med en særlig respekt og omtanke for områdets natur og historie.